165

Ο Σεβασμιώτατος με τους φοιτητές Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς στο Γηροκομείο Στυλίδος.

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 22 Νοέμβριος, 2016 - 13:45

Ποιμαντική επίσκεψη στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Στέγη Γερόντων – Ίδρυμα Πετρή» στη Στυλίδα πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, το πρωί.

          Ο Ποιμενάρχης μας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους φοιτητές και τους αρμόδιους καθηγητές των τμημάτων Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς,  οι οποίοι επισκέπτονται το Γηροκομείο στα πλαίσια των μαθημάτων τους.

          Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος οι φοιτητές του τμήματος Νοσηλευτικής  με τους επιβλέποντες καθηγητές τους επισκέπτονται 2 φορές  την εβδομάδα όλους τους τρόφιμους του Ιδρύματος, ενώ οι φοιτητές του τμήματος Φυσικοθεραπείας με τους αρμόδιους καθηγητές τους σε καθημερινή βάση βρίσκονται στο Γηροκομείο   και επικεντρώνονται σε  ομάδες τροφίμων που χρειάζονται βοήθεια κυρίως λόγω διαφόρων μυοσκελετικών θεμάτων (χρονίων και μη) πάντοτε υπό την επίβλεψη του καθηγητή τους, ο οποίος και συντονίζει τις ομάδες ανάλογα με τα προβλήματα και τη σοβαρότητά τους.

          Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας για τη πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν στο Γηροκομείο, ενώ οι καθηγητές με τους φοιτητές συνεχάρησαν τον Ποιμενάρχη μας, τον διευθυντή του Ιδρύματος Πανοσ. Αρχιμ. π. Μάξιμο Νικολόπουλο και το προσωπικό, για την άψογη λειτουργία του Ιδρύματος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness