165

Ο Σεβασμιώτατος στην μαθητική εορτή για την 25η Μαρτίου του Πρότυπου Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Παρασκευή, 25 Μάρτιος, 2022 - 00:30

Αναδημοσίευση από το Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Με ιδιαίτερη χαρά σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Λαμίας, υποδέχθηκε στο Σχολείο την Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος και Πρόεδρο της Σχολικής μας Εφορείας κ.κ. Συμεών, ο οποίος λάμπρυνε με την παρουσία του τη σημερινή σχολική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας.

   Ο Διευθυντής του Σχολείου μας, κ. Ιωάννης Ζαχαράκης, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στο πρόσωπο του Σεπτού Ποιμενάρχη μας, τόσο για την παρουσία του στη σχολική εορτή, όσο και για την ουσιαστική στήριξη και συμπαράστασή του, την οποία ο Σεβασμιώτατος εκδηλώνει αδιακόπως προς το Σχολείο μας από την αρχή της ποιμαντορίας του στην Ι. Μ. Φθιώτιδος.

    Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και αφού συνεχάρη θερμώς τους μαθητές που έλαβαν μέρος στη εορταστική εκδήλωση καθώς επίσης και τους εκπαιδευτικούς που συνετέλεσαν στην υλοποίηση αυτής, προέτρεψε και ενθάρρυνε τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας, με την ευκαιρία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, να γίνουν όλοι ευαγγελιστές χαρμόσυνων και αισιόδοξων ειδήσεων στη ζωή τους, όπως μας διδάσκει τόσο ο Αρχάγγελος Γαβριήλ με το ελπιδοφόρο μήνυμά του προς την Παναγία μας όσο και οι αγωνιστές του 1821 με την αποφασιστικότητά τους για την απελευθέρωση της πατρίδας μας!

    Εκ μέρους ολοκλήρου της σχολικής μας κοινότητας, ευχόμαστε από καρδιάς στον Σεπτό Ποιμενάρχη μας, μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, εφόρων και ακοιμήτων φρουρών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας, υγεία κατ΄ άμφω και δύναμη στο πολυσχιδές έργο του επ΄ αγαθώ του ποιμνίου του, επ΄ αγαθώ της Εκκλησίας μας!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...