165

Ο Σεβασμιώτατος στο Δήλεσι για την εορτή λήξης του σχολικού έτους του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ»

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Παρασκευή, 17 Ιούνιος, 2022 - 15:00

Με κανονική άδεια και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου και με την  ιδιότητα του Προεδρεύοντος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Σταμάτη και Ελένης Βαφειαδάκη» και του Αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Εκκλησιαστικής Μέριμνας» ο Σεβασμιώατατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών παραβρέθηκε στην γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2021 – 2022 των μαθητών και των μαθητριών του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» στο Δήλεσι της γειτονικής Βοιωτίας.

          Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών μετέφερε σε όλους τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, αλλά και του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου και συνεχάρη εγκαρδίως τους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες για την πολύ όμορφη και διδακτική σχολική τους εορτή. Εξήρε δε και το σπουδαίο έργο, το οποίο επιτελούν οι εκπαιδευτικοί στον πρότυπο αυτό Βρεφονηπιακό Σταθμό και την υψηλής ποιότητος παιδεία, η οποία προσφέρεται στα παιδιά.

          Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλό και δημιουργικό καλοκαίρι και απένειμε τιμητική πλακέτα εκ μέρους των Φιλανθρωπικών Οργανισμών στον Εικαστικό Καλλιτέχνη κ. Αλέξανδρο Λιάπη, έργα του οποίου κοσμούν τους χώρους του Βρεφονηπιακού Σταθμού.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...