165

Πιστοί από την Ενορία της Ευαγγελιστρίας Ιλίου Αττικής στο Γηροκομείο Στυλίδος

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος, 2017 - 13:45

Ενορίτες από τον Ιερό  Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από το Ίλιον Αττικής με προεξάρχοντα τον Προϊστάμενο του Ναού Πρωτοπ. π. Χαράλαμπο Σταχτέα επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου το Γηροκομείο «Ίδρυμα Αργύρη Πετρή -Στέγη Γερόντων Στυλίδος»  προκειμένου να ξεναγηθούν στους χώρους του, να συνομιλήσουν με τους γέροντες και να προσφέρουν στο ίδρυμα τρόφιμα και είδη ρουχισμού.

       Μετά την ξενάγηση των επισκεπτών από τον Διευθυντή του Γηροκομείου Πανοσ. Αρχιμ. π. Μάξιμο Νικολόπουλο και τους εργαζομένους, ο π. Χρήστος ετέλεσε αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των επισκεπτών, των εργαζομένων και των τριφίμων του ιδρύματος. Αφορμή αυτής της επισκέψεως ήταν η τρόφιμος του ιδρύματος κ. Αθανασία Μαραγκοπούλου, η οποία ήταν μέλος της ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ίλιον Αττικής. Η κ. Αθανασία χάρηκε ιδιαίτερα την συγκινητική αυτή επίσκεψη των παλαιών γνωρίμων της.

       Μετά από το κέρασμα, το οποίο παρετέθη στην τραπεζαρία του ιδρύματος ο πατήρ Χρήστος και οι εκδρομείς επεσκέφθησαν την παρακείμενη οικία του ιδρύματος και ευχήθηκαν στον μεγάλο ευεργέτη της Μητροπόλεως  μας κ. Αργύρη Πετρή.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...