165

Πλημμύρισε ο χώρος των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων μετά τις έντονες βροχοπτώσεις

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Πέμπτη, 28 Ιούνιος, 2018 - 14:45

Στους χώρους των Εκκλησιαστικών  κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως μας  στο Καινούριο Λοκρίδος μετέβη το πρωί της Πέμπτης 28 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος για να εξετάσει την κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις πλημμύρες στην περιοχή.

Ο χώρος της κατασκήνωσης είχε γεμίσει νερό, το οποίο έφθανε το μισό μέτρο και με επέμβαση του Αντιπεριφερειάρχου Φθιώτιδος κ. Ευθυμίου Καραΐσκου εστάλησαν μηχανήματα της Περιφέρειας  και απελευθερώθηκε ο μεγάλος όγκος των υδάτων με την διάνοιξη του ειδικού αγωγού για τη διέλευση των ομβρίων υδάτων προς τη θάλασσα.

Έτσι η κατασκήνωση θα είναι έτοιμη να δεχθεί τα παιδιά την Κυριακή 1η Ιουλίου όπου αρχίζει η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών του Δημοτικού.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια στο πρόβλημα αυτό.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...