165

Σεβασμιώτατος: " Με συνεργασία όλων και διαφάνεια ο Ναός θα ολοκληρωθεί σύντομα"

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Κυριακή, 30 Ιούλιος, 2017 - 18:15

Στον νεοαναγειρόμενο μεγαλοπρεπή Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Νέας Μαγνησίας χοροστάτησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Κυριακή 30 Ιουλίου.

            Στο κήρυγμά το ο Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στο Ευαγγέλιο της ημέρας και συγκεκριμένα ανέλυσε το θαύμα του πολλαπλασιασμού των πέντε άρτων και των δύο ιχθύων.

            Στο τέλος του κηρύγματός του αναφερόμενος στην ανέγερση του Ιερού Ναού επαίνεσε τον καλό και ακούραστο  ιερέα του Ναού Αιδεσιμ. Πρωτ. π. Χρήστο Καραγιάννη και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την οικιοθελή προσωπική εργασία την οποία προσφέρουν δια την αποπεράτωση του άνω Ναού και χαρακτηριστικά ανέφερε:

            « Ο Ναός θα τελειώσει σύντομα εάν συνεχίσετε με καλή συνεργασία και διαφάνεια, διότι ο φιλότιμος λαός παρατηρώντας την ύπαρξη καλής συνεργασίας και διαφάνειας προσφέρει».

            Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη με υγεία και ευλογία από τον Θεό.

            Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του κεκοιμημένου ενορίτη Κωνσταντίνου Ναρλιώτου ευχόμενος στην σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του ο Κύριος να αναπαύει εις την αιωνιότητα  την ψυχή του και να τους χαρίζει εξ ύψους παρηγορία.

            Μετά το κέρασμα, το οποίο παρετέθη στο γραφείο του Ναού ο Ποιμενάρχης μας συνοδευόμενος από τον εφημέριο π. Χρήστο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο επισκέφθηκε τον άνω Ναό προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών.

Φωτό Δημήτριος Ανάγνου 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...