165

Τελετή Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων της 2017 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Παρασκευή, 8 Δεκέμβριος, 2017 - 23:45

Στην τελετή Ορκωμοσίας των 583 νεοσυλλέκτων οπλιτών της  2017 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ παρέστη το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος μετά από πρόσκληση του  Διοικητού του Κέντρου Ταξιάρχου Βασιλείου Μπέλλου.

   Στην ορκωμοσία παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΣ  Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, οι οποίοι μετά την ορκωμοσία πραγματοποίησαν ομιλία στους παρευρισκομένους.

  «Τόνισαν ότι για πρώτη φορά  παραβρέθηκαν σε τέτοια άψογη απ’ όλες τις απόψεις ορκωμοσία και επαίνεσαν τον Διοικητή, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς του στρατοπέδου καθώς και τους οπλίτες,  οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους».

   Στην τελετή παρέστησαν ακόμη, ο Διευθυντής Σώματος Υλικού Πολέμου Υποστράτηγος Αναστάσιος Τσιάλτας, οι Βουλευτές Φθιώτιδος: κ. Απόστολος Καραναστάσης, κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, κ. Αθανάσιος Μιχελής και κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο τ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Δημήτριος Γράψας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός  Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος κ. Νικόλαος Γεωργακόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Αστέριος Ματζιώκας, ο Λιμενάρχης Στυλίδος Πλωτάρχης Στέφανος Καλαμίδας, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχος κ Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας Πύραρχος  Θρασύβουλος Ζαγγογιάννης, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η τ. Βουλευτής κ. Ελένη Μακρή,  εκπρόσωποι άλλων μονάδων και φορέων καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών.

   Μετά την ορκωμοσία ακολούθησε η στρατιωτική παρέλαση των αξιωματικών και οπλιτών και εν συνεχεία ο Ποιμενάρχης μας παρεκάθισε στην δεξίωση που προσφέρθηκε στο γραφείο του Διοικητού κατά την διάρκεια της οποίας είχε μια ευχάριστη συνομιλία με τον κ. Υπουργό, τον Αρχηγό του ΓΕΣ, τους  Αξιωματικούς  και τους άλλους επισήμους.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...