165

Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, Στυλίδα

Φωτογραφίες του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στην Στυλίδα καθώς και από την κατάδυση του Τίμιου Σταυρού στο λιμάνι της πόλης.

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Στυλίδος

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Στυλίδος Ιερούργησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. 

Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας ανέλυσε την παραβολή του Σπορέως, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι για να καρποφορήσει ο λόγος του Θεού πρέπει να προσέξουμε να καθαρίσουμε την ψυχή μας από τα πάθη και τότε μας επισκέπτεται η Χάρις του Θεού και οι καρποί του Αγίου Πνεύματος.

Θεοφάνεια στη Στυλίδα

Θεοφάνεια στη Στυλίδα

Με επίκεντρο την πόλη της Στυλίδος, όπως κάθε χρόνο εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολή μας η μεγάλη Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου ιε­ρουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε ο Μέγας Αγιασμός, παρουσία των πολιτικών, στρατιωτικών και λοιπών Αρχών της Φθιώτιδος και στη συνέχεια εν πομπή Κλήρος και λαός προπορευομένων της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαμιέων και των εξαπτέρυγων, μετέβησαν στο λιμάνι της Στυλίδος όπου έγινε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...