165

Μυστήρια - Ακολουθίες

Γάμος Ιωάννη Καλαμπάκα και Ηλιάνας Παπαναγιώτου

Τους Γάμους του Ιωάννη Καλαμπάκα με την Ηλιάνα Παπαναγιώτου, η οποία τυγχάνει κόρη Εκκλησιαστικού Επιτρόπου, ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Κυριακή 27 Οκτωβρίου το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελιστού Λουκά, πολιούχου της πόλεως Λαμίας.

Ο Σεβασμιώτατος  Ποιμενάρχης μας έδωσε πατρικές συμβουλές στους νεονύμφους και τους ευχήθηκε να έχουν βίο ανθόσπαρτο. 

Βάπτιση Ευαγγελίας Τσιγκόπουλου

Την Βάπτιση της κόρης του π. Απόστολου Τσιγκόπουλου, κληρικού της Μητροπόλεώς μας, ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου Αυλακίου, δίνοντάς της το όνομα Ευαγγελία – Τσαμπίκα.

Στο Μυστήριο παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Στυλίδος κ. Απόστολος Γκλέτσος και όλοι οι κάτοικοι του Αυλακίου, οι οποίοι συνέχαιραν μαζί με τον Πνευματικό τους Πατέρα. 

Εξόδιος Ακολουθία αειμνήστου Δήμητρας Κρόκου

Την εξόδιο ακολουθία της αειμνήστου Δήμητρας Κρόκου ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Κυριακή το μεσημέρι. Στην σύντομη προσλαλιά του ο Ποιμενάρχης μας ανέφερε ότι η αείμνηστος υπήρξε φιλελεήμων, φιλακόλουθη, πάντοτε παρόν σε όλες τις δραστηριότητες της Εκκλησίας και ευχήθηκε ο Θεός να την αναπαύσει εν χώρα ζώντων.

Γάμος Ευσταθίου Κατόπη και Χριστίνας Ακρίδα

Τους Γάμους του Ευσταθίου Κατόπη και της Χριστίνας Ακρίδα ετελέσε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Λαμίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, με τη συμμετοχή πολλών ιερέων.

Στην σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικές συμβουλές στους νεονύμφους και εξέφρασε την χαρά του για την τέλεση αυτού του Γάμου καθώς ο Ευστάθιος από μικρό παιδί υπηρετεί την τοπική Εκκλησία, από διάφορες θέσεις και σύντομα πρόκειται να Χειροτονηθεί Διάκονος.  

Σελίδες

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness