165

Αγιασμός για την έναρξη του αποχετευτικού έργου στην Στυλίδα 21.12.2012

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος, 2012 - 10:30

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος  τέλεσε Αγιασμό για την έναρξη των εργασιών του έργου αποχέτευσης του Δήμου Στυλίδος, στη Στυλίδα. Ο Ποιμενάρχης μας στην σύντομη προσλαλιά του ευχήθηκε καλή αποπεράτωση του έργου και συνεχάρη τον Περιφερειάρχη Στερεάς κ. Κλέαρχο Περγαντά για την χρηματοδότηση του έργου. Εν συνεχεία μίλησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδος, ο οποίος ανέπτυξε το ιστορικό του έργου και τις φάσεις αποπερατώσεως.

Στον αγιασμό παρέστησαν ο Περιφερειάρχης με μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Θωμάς Στάικος και κ. Νικόλαος Μπέτσιος, Δήμαρχος Στυλίδος κ. Απόστολος Γκλέτσος με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο τ. Βουλευτής κ. Θεόδωρος Χειμάρας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος κ. Κωνσταντίνος Νικολάου, εκπρόσωπος του Στρατηγού της ΜΕΡΥΠ, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Λιμενάρχης Στυλίδος κ. Κυριάκος Λιάκος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Στυλίδος και ιερείς της περιοχής καθώς και όλα τα τοπικά μέσα ενημερώσεως.

Η αποχέτευση είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και η υλοποίηση του έργου αυτού αποτελεί μακροχρόνια απαίτηση των κατοίκων.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness