165

Επίσκεψη μαθητών της ΣΤ΄ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας στον Σεβασμιώτατο

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 19 Φεβρουάριος, 2013 - 08:30

Οι μαθητές της ΣΤ’ Τάξης του Γ΄Δημοτικού Σχολείου Λαμίας συνοδευόμενοι από τους Δασκάλους τους κ. Γεώργιο Σαγιά και κ. Χρήστο Λάμπρου επισκέφτηκαν την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου τ πρωί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τα παιδιά στην είσοδο του Μεγάρου και αφού τα καλωσόρισε, τα ξενάγησε στο Παρεκκλήσιο της Ευαγγελιστρίας και στο Κειμηλιαρχείο της Ιεράς Μητροπόλεως, τα οποία στεγάζονται στο ισόγειο.  Στην συνέχεια ανεβήκαν στον πρώτο όροφο όπου ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τα παιδιά για τα ιερά Λείψανα που φυλάσσονται εκεί και τους έθεσε προς προσκύνηση το ιερό Λείψανο του Αγίου Νεκταρίου.   Έπειτα στην αίθουσα του Θρόνου, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για πολύ ώρα και να απευθύνουν ερωτήματα προς τον Σεβασμιώτατο, στα οποία απάντησε και ακολούθησε ένας εποικοδομητικός για τα παιδιά διάλογος.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε όλα τα παιδιά το βιβλίο «Το ταξίδι των φίλων, ταξιδεύοντας με τους φίλους του Θεού στην Φθιώτιδα» των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως και το ημερολόγιο τσέπης. 

Ετικέτες: 

Άλμπουμ φωτογραφιών: 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...