165

Επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπανδίας Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.στον Σεβασμιώτατο

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Παρασκευή, 9 Ιούνιος, 2017 - 10:45

Επίσκεψη στο γραφείο του δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

          Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννης Κατσαμάκος, ο Γενικός Γραμματεύς κ. Ανδρέας Βέλλιος, και ο κ. Πλατιάς Κωνσταντίνος, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Ενώσεως Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδος κ. Γεώργιο Μπράνη, ευρισκόμενοι το διήμερο στην Λαμία προκειμένου να πραγματοποιήσουν Ημερίδα, επεσκέφθησαν τον Ποιμενάρχη μας προκειμένου να λάβουν την Αρχιερατική του ευχή και  να τον ενημερώσουν σχετικά με τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας.

          Για αρκετή ώρα είχαν μια ευχάριστη επικοινωνία και συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων στο τέλος της οποίας προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο τιμητική πλακέτα.

          Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την ξεχωριστή αυτή τιμή και τους ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να τους ενδυναμώνει και να τους ευλογεί πάντοτε. Τους προσέφερε δε ως ευλογία το Βιβλίο της Καινής Διαθήκης.  

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...