165

Επίσκεψη του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γεωργίου Καρατζαφέρη στον Σεβασμιώτατο 16.12.2012

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Κυριακή, 16 Δεκέμβριος, 2012 - 11:00 έως Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος, 2012 - 10:45

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο επισκέφθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης, συνοδευόμενος από την τ. Βουλευτή Ευβοίας κ. Ουρανία Παπανδρέου, τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Θωμά Τουσιάδη και άλλα στελέχη του κόμματος.

Ο Σεβασμιώτατος τον υπεδέχθη με τις δέουσες τιμές και είχε εποικοδομητική συνομιλία μαζί του για ενδιαφέροντα γενικά και τοπικά θέματα και ευχήθηκε δύναμη και επιτυχία εις το έργο του. Εις ένδειξη εκτιμήσεως και αγάπης προσέφερε στον κ. Πρόεδρο και την κα. Παπανδρέου τα δύο νεοεκδοθέντα Πρακτικά Συνεδρίων Υπάτης και Αταλάντης και το βιβλίο του Σεβασμιωτάτου «Διδάσκοντες και νουθετούντες».

Ο κ. Πρόεδρος ευχαρίστησε και επήνεσσε τον Σεβασμιώτατο για την εργώδη προσπάθεια που καταβάλει για την ανύψωση του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου της Φθιώτιδος.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τον κ. Πρόεδρο και την συνοδεία του στους χώρους του Μητροπολιτικού Μεγάρου και ιδιαίτερα στο Παρεκκλήσιο και το Κειμηλιαρχείο.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...