165

Κατηχητικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 13 Ιούνιος, 2017 - 13:15

Με την ευλογία του ποιμενάρχου  μας Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ Νικολάου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση  για τη λήξη του κατηχητικού σχολείου και των χορευτικών τμημάτων στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Γαλανέϊκων Λαμίας.

          Το πρόγραμμα περιελάμβανε ποιήματα και τραγούδια από  τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου της ενορίας υπό την καθοδήγηση των κατηχητών. Του Διακόνου του  Ιερού Ναού  π. Ανδρέα Κόλλια και της Διακονίσσης Αφροδίτης Λεμπέση.

          Η εορτή συνεχίστηκε με πρόγραμμα  παραδοσιακών χορών από τα τμήματα του παραρτήματος της σχολής ελληνικών παραδοσιακών χορών της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος που λειτουργεί στην Ενορία με τη συμμετοχή μικρών, μεγάλων παιδιών, εφήβων και ενηλίκων υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Αριστείδη Φυτιλή.

          Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Προϊστάμενος του Ναού π. Παναγιώτης Λιτόπουλος και οι Εφημέριοι, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Κυρίτσης Δημήτριος. και ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964  κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου , καθώς και πολλοί ενορίτες, οι οποίοι κατέκλυσαν το Πνευματικό Κέντρο  του Ναού.

          Στο τέλος της εκδηλώσεως κληρώθηκαν τέσσερα δώρα  στους μαθητές του κατηχητικού σχολείου με τις λιγότερες απουσίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το φθινόπωρο.

Εκ του Ιερού Ναού

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...