165

Κατηχητικό Σχολείο Εισοδίων της Θεοτόκου Σταυρού

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 13 Ιούνιος, 2017 - 13:45

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της λήξης των κατηχητικών μαθημάτων του σχολείου της ενορίας μας

          Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Σταυρού Λαμίας

          Στην εκδήλωση συμμετείχαν με ενθουσιασμό και τα παιδιά της Χριστιανικής Δράσης της ενορίας μας (μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου) τα οποία βοήθησαν στη διεξαγωγή του προγράμματος.

          Στην αρχή έγινε μία μικρή αναφορά στη κατηχητική χρονιά που πέρασε και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ ομαδικό και ατομικό παιχνίδι με διαγωνισμούς και βραβεία στους δύο πρώτους νικητές.

          Αργά το απόγευμα ετοιμάστηκε πλούσιος μπουφές με εδέσματα τα οποία πρόσφεραν οι μητέρες μας, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας, ενώ είχαμε και δύο όμορφες χορηγίες από καταστήματα της τοπικής μας κοινότητας, τα οποία και ευχαριστούμε πολύ (το κατάστημα «ΑΝΝΟΥΛΑ» προσέφερε σουβλάκια και το ζαχαροπλαστείο «THE BEST» το παγωτό)

          Στο τέλος μας δόθηκαν, το έπαθλο στο καλύτερο σημειωματάριο κατηχητικού και τρία έπαθλα στα παιδιά που ισοβάθμησαν με τις περισσότερες παρουσίες (όλες - ανελλιπώς).

          Στο τέλος όλοι μαζί χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς.

          Με πολύ δυσκολία αποχωρήσαμε από το χώρο της εκδήλωσης χωρίς την παραμικρή κούραση, γιατί αυτό που ζούσαμε δεν θέλαμε να τελειώσει.

          Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους που μας παραχώρησαν το Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Σταυρού, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για τη όλη οργάνωση  τις μητέρες που μας πρόσφεραν τα εδέσματα και το κόπο τους να είναι μαζί μας, καθώς και τα δύο καταστήματα της τοπικής μας κοινότητας.

Εκ της Ενορίας

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...