165

Κοίμηση Μεγάλου Ευεργέτου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος Δημητρίου Καραγκούνη 21.10.2012

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Κυριακή, 21 Οκτώβριος, 2012 - 18:00 έως Δευτέρα, 22 Οκτώβριος, 2012 - 17:45

Το απόγευμα της Κυριακής 21ης Οκτωβρίου εκοιμήθη εν Κυρίω ο Μέγας Ευεργέτης της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και της Ιεράς Μονής Δαμάστας αείμνηστος Δημήτριος Καραγκούνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύζυγό του ερίτιμο κ. Ελένη Καραγκούνη και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του Ιερού Κλήρου, των μοναζουσών και της ελαχιστότητός του, ευχηθείς ο Κύριος να αναπαύσει την ψυχή του εν χώρα Δικαίων και εις εκείνη να χαρίζει την άνωθεν παρηγορία.

Η κηδεία του μεταστάντος θα τελεσθεί εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου Αθηνών την Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 12μ.μ.

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος σε ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς τον αείμνηστο, ο οποίος πολλές φορές ενίσχυσε το φιλανθρωπικό της έργο και ανέλαβε την δαπάνη ανακαινίσεως της Ιεράς Μονής Δαμάστας, θα κρούσει πενθίμως τους κώδωνας του Μητροπολιτικού Ναού Λαμίας και της Ιεράς Μονής Δαμάστας κατά την ώρα της κηδείας του, εις την οποία θα παραστεί ο Σεβασμιώτατος με αντιπροσωπεία Ιερέων και η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Δαμάστας με συνοδεία μοναζουσών.

Ας είναι η μνήμη του αιωνία.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...