165

Νέα Κυκλοφορία Εφημερίδος «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή»

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Παρασκευή, 30 Δεκέμβριος, 2016 - 22:00

Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος Νοεμβρίου Δεκεμβρίου της εφημερίδος της Ιεράς Μητροπόλεως «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή».

     Ξεφυλλίζοντας τις 16 σελίδες της εφημερίδος οι αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τον Εορτασμό προς τιμήν του Αγίου Νικολάου και τα Ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας καθώς και για την εκδήλωση τιμής που διοργάνωσε ο Δήμος Λαμιέων στις 6 Δεκεμβρίου με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 20 ετών Αρχιερατείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.

     Στην Εφημερίδα επίσης δημοσιεύονται και άλλα σημαντικά εκκλησιαστικά γεγονότα όπως λεπτομέρειες από την Ημερίδα της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Γάμου και Οικογένειας στη Λαμία, τη συμμετοχή του Ποιμενάρχου μας ως εκπροσώπου της Ιεράς Συνόδου στους εορτασμούς Βυζαντινή Θεσσαλονίκη και τις χειροτονίες τεσσάρων νέων αμίσθων Διακόνων και ρασοφορίες νέων μοναχών.

     Επίσης ο αναγνώστης που θα ξεφυλλίσει τις σελίδες της εφημερίδος θα μπορέσει να ενημερωθεί και για σημαντικά ενοριακά γεγονότα.

     Μπορείτε να προμηθευτείτε την «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή» δωρεάν από όλους τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως  μας και από το βιβλιοπωλείο «ΕΝΘΕΟΝ», στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

 Επιλέξτε το παρακάτω link για νε διαβάσετε την Εφημερίδα σε ηλεκτρονική μορφή.

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon ianouarios_2017_16sel_site.pdf4.23 MB
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...