165

Νέα Κυκλοφορία Εφημερίδος «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή»

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 11 Ιούλιος, 2017 - 10:00

Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος Μαΐου - Ιουνίου της εφημερίδος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή».

           Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδος αρθρογραφεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και στο άρθρο του με τίτλο «Τι συ ρέγχεις; Ανάστα!», ο Ποιμενάρχης μας για ακόμη μία φορά σημαίνει τον κώδωνα του κινδύνου για την  σημερινή χαοτική κατάσταση της  εποχής μας που στοχεύει στην  αποχριστιανοποιήση της Πατρίδος μας  και προτρέπει τον ευσεβή λαό για επαγρύπνηση, προσευχή και Ενότητα.       

      Ξεφυλλίζοντας τις 16 σελίδες της εφημερίδος οι αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, για τον Εγκαινιασμό τεσσάρων Ιερών Ναών από τον Σεβασμιώτατο, καθώς και για τις Εξοδίους ακολουθίες της Μακαριστής Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Λιβανατών Γερόντισσας Μαγδαληνής και του Μακαριστού Καθηγουμένου της Ιστορικής Ιεράς Μονής Αγάθωνος, Αρχιμανδρίτου π. Δαμασκηνού Ζαχαράκη.

        Επίσης στην εφημερίδα δημοσιεύονται και ρεπορτάζ από την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου, Αντιπροέδρου της Δ.Ι.Σ σε εορτασμούς των Αθηνών.

        Προμηθευτείτε την δωρεάν από τις Ενορίες και τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως μας, καθώς και από το Βιβλιοπωλείο "Ένθεον".  

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...