165

Προσφορά τροφίμων στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος από την Γενική Περφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος, 2016 - 13:15

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος με τους συνεργάτες του,  επισκέφθηκαν  το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου το Πνευματικό - Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

                Στο πλαίσιο κοινωνικών δράσεων της Αστυνομικής Διευθύνσεως Στερεάς Ελλάδος για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων προσέφεραν στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας  πολλά κιβώτια με τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν στους πάσχοντες ενδεείς αδερφούς μας.

                Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος εδέχθη τον Στρατηγό και τους αξιωματικούς  στο γραφείο του και εις ένδειξη τιμής, σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό του, προς το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας,  αλλά και για την άψογη συνεργασία της  Αστυνομικής Περιφερειακής Διευθύνσεως Στερεάς Ελλαδος με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, του επέδωσε το Μετάλλιο της Ιεράς Μητροπόλεως, ευχαριστώντας τον ίδιο και τους συνεργάτες του για την προσφορά, την εμπιστοσύνη  και την  ενίσχυση στο Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Ποιμενάρχης μας τους  ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.  

                Ο Στρατηγός ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο για την τιμή είπε χαρακτηριστικά:

« Εμείς Σεβασμιώτατε θεωρήσαμε υποχρέωση μας να συνεισφέρουμε στο Μεγάλο Φιλανθρωπικό έργο το οποίο επιτελείτε στην τοπική κοινωνία πάντοτε αλλά ακόμη περισσότερο αυτές τις ευλογημένες ημέρες των Χριστουγέννων. Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα να έχετε υγεία δύναμη διότι έχουμε την ανάγκη να σας έχουμε πάντοτε κοντά μας».

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...