165

Σύναξη Νέων Ιερού Μητροπολιτικού Ναού

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 13 Ιούνιος, 2017 - 13:30

Περίπατο πραγματοποίησαν τα παιδιά από την Ενοριακή Σύναξη Νέων και οι εθελόντριες κυρίες του Κέντρου Αγάπης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

           Ο περίπατος αυτός ήταν μια πρωτοβουλία του Προϊσταμένου του Ναού πατρός Νεοφύτου Ραφαηλίδη Γενικού Αρχιερατικού της Ιεράς Μητροπόλεως μας και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου εις ένδειξη ευγνωμοσύνης στην προσφορά των εθελοντριών κυριών.

           Προορισμός ήταν η ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Ομβριακής, η οποία βρίσκεται σε ένα  όμορφο και  καταπράσινο περιβάλλον.

            Φτάνοντας στο προορισμό η Μοναχή Μακαρία τους υπεδέχθη με εγκαρδιότητα, τους ξενάγησε στους χώρους  της Ιεράς Μονής και ευθύς αμέσως έψαλλαν την Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως.

          Μετά το καθιερωμένο μοναστηρικό κέρασμα επιστρέφοντας στη Λαμία ο π. Νεόφυτος και ο συνεφημέριος π. Παναγιώτης Σερέτης δεξιώθηκαν τα παιδιά της συνάξεως σε τοπικό κατάστημα της Λαμίας και το δείπνο αυτό ήταν η λήξη των εβδομαδιαίων συναντήσεών τους, υποσχόμενοι να συνεχίσουν τις όμορφες συνάξεις τους και την ερχόμενη χρονιά.

Εκ του Ι.Μ. Ναού

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...