165

Συνεχίζονται οι επισκέψεις αγάπης στο Γηροκομείο Στυλίδος

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος, 2016 - 19:30

Συνεχίζονται οι επισκέψεις αγάπης στο γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας  «Ίδρυμα Πετρή – Στέγη Γερόντων» στην Στυλίδα.

          Ενόψει των ημερών του Αγίου Δωδεκαημέρου τους τροφίμους επισκέφθηκαν μέλη του Συλλόγου γυναικών Στυλίδος, μαθητές του Παραρτήματος Στυλίδος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως μας και περί τα 50 άτομα από την Ενορία των Αγίων Αποστόλων Λαμίας με επικεφαλής τον Προϊστάμενο – Εφημέριο π. Βασίλειο Καραμέρη.

          Οι επισκέπτες έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους γερόντους και υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Καθηγητού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής κ. Ευθυμίου Τσούμα τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια, χαρίζοντας στους γέροντες εκτός από το χάδι αγάπης, ψυχική ευφορία και χαρά. Τους ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και καλή και ευλογημένη Χρονιά.  Επίσης προσέφεραν χαρτικά είδη και τρόφιμα για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

          Τους επισκέπτες υποδέχτηκαν εγκάρδια  ο Διευθυντής τους Ιδρύματος Παν. Αρχιμ. π. Μάξιμος Νικολόπουλος και το προσωπικό και τους ευχαρίστησαν για την έμπρακτη αγάπη τους.    

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...