165

Τέλεση Ιερών Μυστηρίων από τον Σεβασμιώτατο

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Σάββατο, 1 Ιούλιος, 2017 - 23:15

Το Σάββατο 1 Ιουλίου το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος συμμετείχε ευλογών στις χαρές πνευματικών του παιδιών.

            Αρχικά ετέλεσε το μυστήριο του Βαπτίσματος του υιού του ζεύγους Χρήστου και Ελένης Καπούλα.

            Το μυστήριο τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαμίας, παρουσία ιερέων, διακόνων και πολλών συγγενών και φίλων της οικογένειας.

            Ο κ. Καπούλας τυγχάνει νοσηλευτής του Ιδρύματος Αργύρη Πετρή - Στέγη Γερόντων Στυλίδος της Ιεράς Μητροπόλεως μας και πνευματικό τέκνο του Σεβασμιωτάτου.

            Νονές του μικρού Κωνσταντίνου είναι οι κόρες του κ. Σπυρίδωνος Κωστάκου, Λογιστού της Ιεράς Μητροπόλεως μας,  Νίκη και Ελπίδα Κωστάκου.

            Στο νεοφώτιστο ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε να ζήσει και να γίνει καλός χριστιανός, στους γονείς και παππούδες να τον χαίρονται και στις ανάδοχες να είναι πάντα άξιες και να έχουν καλή πρόοδο στη ζωή τους.

            Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου της Ενορίας Σ.Σ. Λιανοκλαδίου, όπου ευλόγησε τους γάμους του Πέτρου Κουνούκλα, Στρατιωτικού και της  Χρυσούλας Μέλλιου, Τραπεζικού, η οποία έλκει την καταγωγή της από την Αξιούπολη του Κιλκίς.

            Το μυστήριο τελέσθηκε παρουσία πολλών συγγενών και φίλων του ζευγαριού και στο τέλος οι νεόνυμφοι μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του Ποιμενάρχου μας για μια πετυχημένη και ευλογημένη χριστιανική οικογένεια, απέσπασαν και τα συγχαρητήριά του για τον λιτό και απέριττο στολισμό, τον οποίο είχαν στο μυστήριο αλλά ιδιαιτέρως ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τη νύμφη για την σεμνή εμφάνισή της.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...