165

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λαμίας 23.12.2012

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Κυριακή, 23 Δεκέμβριος, 2012 - 08:00 έως Δευτέρα, 24 Δεκέμβριος, 2012 - 07:45

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ιερούργησε και ωμίλησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λαμίας.

Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στο μεγάλο γεγονός της Ενανθρωπήσεως του Θεού Λόγου και στη στάση των ανθρώπων απέναντι σ’ αυτό. Η Γέννηση του Χριστού -είπε-  καταξιώνεται για μας εάν τη ζήσουμε και ως προσωπική αναγέννηση μέσα στο Σώμα της Εκκλησίας, η οποία είναι ο παρατεινόμενος εις τους αιώνας Χριστός. Η Γέννηση του Θεανθρώπου και σήμερα, στην εποχή της συγχύσεως είναι η μεγάλη ελπίδα του κόσμου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ανακοίνωσε το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως κατά τη διάρκεια των προεορτίων ημε­ρών και συγκεκριμένα τη διανομή 4000 δεμάτων αγάπης και 13.000 ειδών ρουχισμού και υποδημάτων και ευχαρίστησε όλους τους ενορίτες για την συμπαράστασή τους σε αυτό.

Ακολούθως το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο προσέφερε κέρασμα στο Πνευματικό Κέντρο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Σεβασμιώτατος είχε μια επικοινωνία με τους νέους της Ενορίας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness