165

Ι.Ν. Αγίας Σοφίας, Λαμία

Δείτε φωτογραφίες από τον Ιερό Ναό του Αγίας Σοφίας στην Λαμία.

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας κατηχητικού σχολείου Αγίας Σοφίας Λαμίας

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 το κατηχητικό σχολείο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Λαμίας πραγματοποίησε την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας προσέφερε κεράσματα σε όλα τα παιδιά αλλά και σε όσους παρευρέθηκαν στην τελετή. Τέλος ο Αιδεσ. Πρεσβ. π. Χρήστος Τσιλοφύτης, εφημέριος του Ιερού Ναού,  δώρισε  μία εικόνα της Παναγίας στο παιδί που βρήκε το φλουρί της Βασιλόπιτας και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και καλή πρόοδο.

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Λαμίας

Με την παρουσία πλήθους πιστών εορτάσθηκε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου η μνήμη της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης στον ομώνυμο περικαλέστατο Ναό της Λαμίας, του οποίου τα θυρανοίξια ετέλεσε χθες το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

Θυρανοίξια Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίας Σοφίας Λαμίας

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ετέλεσε τα θυρανοίξια του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Λαμίας.

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Λαμίας

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Λαμίας

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ιερούργησε και ωμίλησε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Λαμίας.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή τονίζοντας μεταξύ άλλων την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχουμε στην πρόνοια του Θεού. Όπως προνόησε για τη διάσωση του Θεανθρώπου ο Θεός Πατήρ έτσι προνοεί και για την πορεία της ζωής μας. Εμείς έχουμε χρέος να εργαζόμεθα αλλά πάντοτε με εμπιστοσύνη στο Θεό, ο οποίος έχει και τον τελευταίο λόγο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...