165

Εκκλησιαστικό Γηροκομειο Στυλιδος,Ίδρυμα Πετρή - Στέγη Γερόντων

ΙΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΥΡΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Α' ΦΩΤΟ - VIDEO

Με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου του Β΄ και πλειάδος Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών τελέσθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ε.ε. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας,  το Ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Ιερωνύμου του Α΄.

Επίσκεψη της Μ/Κ Ραχών στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Στυλίδος

Την Τρίτη στις 9 Δεκεμβρίου αντιπροσωπία από  την Μονάδα Καυσίμων, της Πολεμικής Αεροπορίας, Ραχών πραγματοποίησε επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Στυλίδος. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του Διοικητού Επισμηναγού κου  Δημητρίου Λούπου πριν από 10 μέρες περίπου εκφράζοντας την επιθυμία του ίδιου αλλά και των συναδέλφων του να παραθέσουν ένα γεύμα στο Ίδρυμα μας λόγω των εορτών των Χριστουγέννων αλλά και να ευχηθούν οι ίδιοι στους τρόφιμους του Γηροκομείου χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Ομάδα ιατρών του Ιατρικού Συλλόγου στο Γηροκομείο Στυλίδος

Το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Στέγη Γερόντων Ίδρυμα Πετρή» στην Στυλίδα επισκέφθηκαν το Σάββατο 9 Νοεμβρίου Ιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδος στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς τους για την ιατρική φροντίδα των Γερόντων.

Η Ενορία Εισοδίων της Θεοτόκου Μώλου στο Γηροκομείο Στυλίδος

Τα Ιδρύματα   της Ιεράς Μητροπόλεως συνηθίζουν να επισκέπτονται οι ενο­ρίες μας αλλά και διάφοροι πιστοί, δείχνοντας έτσι την έμπρακτη αγάπη και το ενδιαφέρον τους. Το Γηροκομείο «Ίδρυμα Πετρή – Στέγη Γερόντων» της Ιεράς Μητροπόλεως στη Στυλίδα επισκέφτηκε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου το απόγευμα η Ενορία Εισοδίων της Θεοτόκου Μώλου με επικεφαλής τον Εφημέριο της, Πρεσβ. π. Κωνσταντίνο Βάγια. Τους ενορίτες υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Γηροκομείου Αρχιμ.

Σελίδες

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness