165

Επισκέψεις Μητροπολίτη

Φωτογραφίες από διάφορες επισκέψεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου.

Ο Σεβασμιώτατος στην Θεσσαλονίκη για την εορτή του Αγίου Δημητρίου

Προσκεκλημένος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, μετέβη στην Θεσσαλονίκη το διήμερο 25 και 26 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, όπου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου, στις οποίες προεξήρχε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος και συμμετείχαν 15 Αρχιερείς του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Αποκαλυπτήρια προτομής αειμνήστου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κυρού Νικοδήμου

Στην πόλη της Λιβαδειάς έλαβε χώρα μια τελετή μνήμης και τιμής της τοπικής Εκκλησίας προς τον αείμνηστο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κυρό Νικόδημο τον Γραικό, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Ομιλία Σεβασμιωτάτου στο Ιερατικό Συνέδριο της Μητροπόλεως Εδέσσης

Στην πόλη της Εδέσσης μετέβη την Τρίτη 8 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ προκειμένου να ομιλήσει στο Ιερατικό Συνέδριο της Μητροπόλεώς του.

Συλλογή Φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο

Το Κοινωνικό Ιατρείο, το οποίο λειτουργεί στην πόλη της Λαμίας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, τον Δήμο Λαμιέων και τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδος, μετρά ήδη 16 μήνες ζωής ενώ περισσότεροι από 1300 ανασφάλιστοι και άνεργοι συμπολίτες μας έχουν βρει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, πράγμα που δείχνει το σημαντικό έργο που επιτελείται σε αυτό.

Προκειμένου να ενισχυθεί η δράση του, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Σελίδες

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness