165

Συλλογή Φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Σάββατο, 5 Οκτώβριος, 2013 - 10:30

Το Κοινωνικό Ιατρείο, το οποίο λειτουργεί στην πόλη της Λαμίας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, τον Δήμο Λαμιέων και τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδος, μετρά ήδη 16 μήνες ζωής ενώ περισσότεροι από 1300 ανασφάλιστοι και άνεργοι συμπολίτες μας έχουν βρει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, πράγμα που δείχνει το σημαντικό έργο που επιτελείται σε αυτό.

Προκειμένου να ενισχυθεί η δράση του, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Από νωρίς βρέθηκε στο περίπτερο που είχε στηθεί στην πλατεία Πάρκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Λεωνίδα Αναγνωστόπουλο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του Δήμου Λαμιέων κ. Κωνσταντίνο Μουστάκα.  Κατόπιν ο Σεβασμιωτατος παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικά Μέσα Ενημερώσεως, όπου αναφέρθηκε στην συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Κοινωνικού Ιατρείου για συγκέντρωση φαρμάκων.    

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προσφέρεται φάρμακα τα οποία δεν χρησιμοποιείτε και έχουν περιθώριο ισχύος έξι μηνών στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς και στο Κοινωνικό Ιατρείο για να δοθούν στους έχοντες ανάγκη ανασφάλιστους αδελφούς μας. Το Κοινωνικό Ιατρείο λειτουργεί από τις 2:30 το μεσημέρι έως τις 5:00 το απόγευμα, καθημερινά από εθελοντές ιατρούς όλων των ειδικοτήτων μετά από τηλεφωνικά ραντεβού που μπορεί να κλείνει κάθε ενδιαφερόμενος στο τηλέφωνο 22310 22808.

Άλμπουμ φωτογραφιών: 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...