165

Ιερά Μονή Δαμάστας

Δείτε διάφορες φωτογραφίες από την Ιερά Μονή Δαμάστας και το αρχονταρίκι της Μονής.

ΙΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΥΡΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Α' ΦΩΤΟ - VIDEO

Με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου του Β΄ και πλειάδος Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών τελέσθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ε.ε. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας,  το Ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Ιερωνύμου του Α΄.

Ετήσια Σύναξη Μοναζουσών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Η ετήσια Σύναξη Μοναζουσών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Δαμάστας.

Εξάμηνο Μνημόσυνο Γέροντος Φωτίου, Πνευματικού της Ιεράς Μονής Δαμάστας

Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Γέροντος Φωτίου, Πνευματικού της Ιεράς Μονής Δαμάστας, με τη συμπλήρωση έξι μηνών από την εκδημία του, ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Δαμάστας

Ομάδα κυριών με επικεφαλής την κα. Ουρανία Λανάρα, Κατηχήτρια της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου την Ιερά Μονή Δαμάστας.

Τις προσκυνήτριες υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και η Αδελφότητα της Ιεράς Μονής. Ο Σεβασμιώτατος αφού τις καλωσόρισε, τις μίλησε για την ιστορία της Μονής και το επιτελούμενο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και τις ευχήθηκε να έχουν ισχυρή την προστασία της Παναγίας. Τέλος τις προσέφερε το ημερολόγιο 2013 και άλλες ευλογίες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Σελίδες

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness