165

Πνευματικό & Διοικητικό Κέντρο

Δείτε φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιερά Μητροπόλεως Φθιώτιδος στην Λαμία.

Ξεκίνησαν τα μαθήματα του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως Εφημεριακού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Ξεκίνησαν την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου τα μαθήματα του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως Εφημεριακού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Εισηγητής του 1ου μαθήματος, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος με θέμα:  «Εὐεργετῶν καί ἰώμενος». Την Εισήγηση παρηκολούθησαν οι Ιερείς των Αρχιερατικών περιφερειών  Λαμίας, Θερμοπυλών & Ροδίτσης, Υπάτης, Λιανοκλαδίου, Στυλίδος και Πελασγίας.

Ομιλία Σεβασμιωτάτου Κονίτσης κ. Ανδρέου στη Λαμία για τη Βόρειο Ήπειρο

Τριήμερο επίσκεψη στην Λαμία πραγματοποίησε μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας, προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Η Βόρειος Ήπειρος στο σταυροδρόμι της Ιστορίας».

Η Παναγία Οδηγήτρια από την Σαλαμίνα στην Λαμία

Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Οδηγητρίας από την Σαλαμίνα υποδέχθηκε η πόλη της Λαμίας την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου το απόγευμα. Την Εικόνα συνόδευαν 250 περίπου πιστοί από την Σαλαμίνα με επικεφαλής τον ευσεβή Αναγνώστη κ. Νικόλαο Νάνο. Η υποδοχή της Αγίας Εικόνος της Παναγίας έγινε στα προπύλαια του Ιερού Ναού του πολιούχου Ευαγγελιστού Λουκά της πόλεώς μας από τον Σε­βα­σμιώ­τα­το Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.

36 Ιερατικό Συνέδριο Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με θέμα "Προστασία των Ιερών Ναών και του Εκκλησιάσματος πριν, κατά και μετά τον σεισμό"

Το 36ο (έκτακτο) Ιερατικό Συνέδριο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου στη Λαμία με  θέμα: «Προστασία των Ιερών Ναών και του Εκκλησιάσματος πριν, κατά και μετά τον σεισμό».

Σελίδες

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness