165

Ένοπλες Δυνάμεις

Επίσκεψη της Μ/Κ Ραχών στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Στυλίδος

Την Τρίτη στις 9 Δεκεμβρίου αντιπροσωπία από  την Μονάδα Καυσίμων, της Πολεμικής Αεροπορίας, Ραχών πραγματοποίησε επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Στυλίδος. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του Διοικητού Επισμηναγού κου  Δημητρίου Λούπου πριν από 10 μέρες περίπου εκφράζοντας την επιθυμία του ίδιου αλλά και των συναδέλφων του να παραθέσουν ένα γεύμα στο Ίδρυμα μας λόγω των εορτών των Χριστουγέννων αλλά και να ευχηθούν οι ίδιοι στους τρόφιμους του Γηροκομείου χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν οι προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας στην Στρατιωτική Μονάδα Καυσίμων Μοδίου

Με λαμπρότητα εορτάστηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου η μνήμη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Στρατιωτική Μονάδα Καυσίμων Μοδίου.  Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο της Μονάδος ιερούργησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

Επισκέψεις Αξιωματικών του Στρατού στον Σεβασμιώτατο

Όπως είναι γνωστό η Μεραρχία Υποστηρίξεως (ΜΕΡ.ΥΠ) που είχε έδρα την Λαμία, από τα μέσα Σεπτεμβρίου μετεγκαταστάθηκε επίσημα στην Θεσσαλονίκη. Ως συνέπεια της καταστάσεως αυτής ήταν να μετακινηθούν και οι περισσότεροι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί της Μεραρχίας μεταξύ των οποίων  και ο Υποδιοικητής Ταξίαρχος Γεώργιος Πανέτσος, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο για να τον αποχαιρετήσει. Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη με χαρά τον κ.

Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων στο ΚΕΥΠ

Στην τελετή Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων της 2013 Ε΄ ΕΣΣΟ, στο ΚΕΥΠ, παρέστη σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

Σελίδες

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness