165

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας των παιδικών τμημάτων Παραδοσιακών Χορών Ι.Ν. Αγ. Αποστόλων

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Πέμπτη, 24 Ιανουάριος, 2013 - 18:00 έως Παρασκευή, 25 Ιανουάριος, 2013 - 17:45

Την Αγιοβασιλόπιτα τους, έκοψαν την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, τα παιδικά τμήματα του παραρτήματος της Σχολής Παραδοσιακών Χορών της Μητροπόλεως μας, που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Λαμίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας παρουσία των 80 παιδιών – μαθητών της Σχολής, του καθηγητού κ. Κωνσταντίνου Φλώρου και των γονέων τους. Μετά την κοπή της πίτας από τον Εφημέριο π. Βασίλειο Καραμέρη, τα παιδιά παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα και ακολούθησε δεξίωση, την οποία παρέθεσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο.

Σημειώνουμε ότι η Σχολή Παραδοσιακών χορών της Ιεράς Μητροπόλεως για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου λειτουργεί δωρεάν στα Πνευματικά Κέντρα των Ιερών Ναών της Αγίας Βαρβάρας, του Αγίου Αθανασίου, των Αγίων Αποστόλων, του Αγίου Νεκταρίου, της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Γεωργίου Λαμίας.

Επίσης εκτός από τα παιδικά και εφηβικά τμήματα λειτουργούν και τμήματα για ενήλικες.

Τα μαθήματα των χορών παραδίδονται από τους καθηγητές  Φυσικής Αγωγής κ. Αριστείδη Φυτιλή και Κωνσταντίνο Φλώρο και την κα Αργυρούλα Τσιριγκούλη.

Άλμπουμ φωτογραφιών: 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...