165

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας

Ο Σεβασμιώτατος στον Ερυθρό Σταυρό Λαμίας

Ο Σεβασμιώτατος στον Ερυθρό Σταυρό Λαμίας

Την Αγιοβασιλόπιτα του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λαμίας ευλόγησε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Λαμίας παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων κ. Γεωργίου Κοτρωνιά, Αντιδημάρχων, του τ. Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Θεόδωρου Χειμάρα, εκπροσώπου του Στρατηγού Διοικητή της ΜΕΡ.ΥΠ., Λοχαγού Γεωργίου Παπαδόπουλου, του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού κ. Ελευθέριου Παπαδημητρίου, εθελοντριών και συνεργατών του Ερυθρού Σταυρού.

Εκδήλωση Τσάι πραγματοποίησε η Ενορία Αγίου Γεωργίου Λαμίας

Εκδήλωση Τσάι πραγματοποίησε η Ενορία Αγίου Γεωργίου Λαμίας

Εκδήλωση Τσάι-Καφέ πραγματοποίησε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου το απόγευμα η Ενορία του Αγίου Γεωργίου Λαμίας, με σκοπό την επικοινωνία μεταξύ των ενοριτών και την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου.

Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Λουκά, πολιούχο Λαμίας - Κοπή πίτας Συλλόγων Τριτέκνων και Αγίου Ηρωδίωνος

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ιερούργησε και ωμίλησε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελιστού Λουκά, πολιούχο της πόλεως Λαμίας.

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας των παιδικών τμημάτων Παραδοσιακών Χορών Ι.Ν. Αγ. Αποστόλων

Την Αγιοβασιλόπιτα τους, έκοψαν την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, τα παιδικά τμήματα του παραρτήματος της Σχολής Παραδοσιακών Χορών της Μητροπόλεως μας, που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Λαμίας.

Σελίδες

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness