165

Ο Σεβασμιώτατος στον Ερυθρό Σταυρό Λαμίας

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Κυριακή, 17 Φεβρουάριος, 2013 - 19:00 έως Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος, 2013 - 18:45
Ο Σεβασμιώτατος στον Ερυθρό Σταυρό Λαμίας

Την Αγιοβασιλόπιτα του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λαμίας ευλόγησε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Λαμίας παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων κ. Γεωργίου Κοτρωνιά, Αντιδημάρχων, του τ. Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Θεόδωρου Χειμάρα, εκπροσώπου του Στρατηγού Διοικητή της ΜΕΡ.ΥΠ., Λοχαγού Γεωργίου Παπαδόπουλου, του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού κ. Ελευθέριου Παπαδημητρίου, εθελοντριών και συνεργατών του Ερυθρού Σταυρού.

Στην σύντομη προσλαλιά του Σεβασμιώτατος, μετά την κοπή της πίτας συνεχάρη τον Πρόεδρο και τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού για τις δραστηριότητές τους και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι μεστή έργων αγαθών. Καταλήγοντας ανέφερε ότι ο Ερυθρός Σταυρός από το σύμβολό του εκφράζει την θυσιαστική προσφορά του. Ο κόκκινος Σταυρός είναι ο αιματοβαμμένος Σταυρός της θυσίας του Χριστού υπέρ των ανθρώπων. Αυτός είναι και ο σκοπός του Ερυθρού Σταυρού, η εθελοντική προσφορά υπέρ των ανθρώπων.

Άλμπουμ φωτογραφιών: 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness