165

Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, τη συμμετοχή 30 Κληρικών και 4 Ιεροδιακόνων και παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου

Εορτή Τριών Ιεραρχών

Με την παρουσία πολλών μαθητών όλων των βαθμίδων εορτάσθηκε η μνήμη των Τριών Ιεραρχών στην Ιερά Μητρόπολή μας, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος ιερούργησε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του οσίου Ξενοφώντος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό

Η μνήμη του οσίου Ξενοφώντος εορτάστηκε στην Μητρόπολη μας με Ιερά Αγρυπνία που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου το βράδυ, στην οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, πλαισιούμενος από έξι πρεσβυτέρους και τέσσερις Διακόνους.

Στην Αγρυπνία έψαλλε πολυμελής Βυζαντινός χορός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας « Γερμανός ο Μελωδός» υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Διευθυντού κ. Άνδρέου Ιωακείμ.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...