165

Μονή Αγάθωνος

22 χρόνια από την κοίμηση του Γέροντος Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου

Με τη συμπλήρωση 22 ετών από την κοίμηση του Γέροντος Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Αγάθωνος την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Αγίου Γέροντος.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος με τη συμμετοχή του Καθηγουμένου π. Δαμασκηνού και των Πατέρων της Μονής και έψαλλε Βυζαντινός χορός υπό της Διεύθυνση του μουσικολογιωτάτου Ιερέως π. Παναγιώτη Ιωακείμ.

Ιερό Μνημόσυνο Γέροντος Βησσαρίωνος στην Ιερά Μονή Αγάθωνος

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινώνεται ότι την προσεχή Κυριακή 20 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγάθωνος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Γέροντος Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, επί τη συμπληρώσει 22 χρόνων από την προς Κύριον εκδημία του.

Καλούνται οι τιμώντες τη μνήμη του μακαριστού Γέροντος, του οποίου το άφθαρτο σκήνωμα φυλάσσεται στην Ιερά Μονή, να συμμετάσχουν στην Θεία Λειτουργία και το Ιερό Μνημόσυνο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...