165

Θεία Λειτουργία

22 χρόνια από την κοίμηση του Γέροντος Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου

Με τη συμπλήρωση 22 ετών από την κοίμηση του Γέροντος Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Αγάθωνος την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Αγίου Γέροντος.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος με τη συμμετοχή του Καθηγουμένου π. Δαμασκηνού και των Πατέρων της Μονής και έψαλλε Βυζαντινός χορός υπό της Διεύθυνση του μουσικολογιωτάτου Ιερέως π. Παναγιώτη Ιωακείμ.

Ετήσιο Μνημόσυνο π. Αριστοτέλη Αρχανιώτη

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος χοροστάτησε και ωμίλησε στην Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαμίας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρ. π. Αριστοτέλη Αρχανιώτη.

Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ροδίτσης

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, των μαθητών του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου-Λυκείου Λαμίας και του Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Ροδίτσης, εορτάσθηκε η μνήμη των Αγίων Αθανασίου και Κυρίλλου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ροδίτσης, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερούργησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και έψαλλε Βυζαντινή χορωδία υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Ανδρέου Ιωακείμ, με τη συμμετοχή του Πρεσβ. π. Παναγιώτη Ιωακείμ, από την Μυτιλήνη.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...