165

Μνημόσυνο

Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτου Χριστουπόλεως κυρού Πέτρου στη Λιβαδειά (Βίντεο)

Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτου Χριστουπόλεως κυρού Πέτρου στη Λιβαδειά (Βίντεο)

Στην πόλη της Λιβαδειάς μετέβη το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Λαμίας Πρωτοπρ. π. Παναγιώτη Σερέτη, προκειμένου να συμμετάσχει μαζί με άλλους Αρχιερείς στη Θεία Λειτουργία και το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Χριστουπόλεως κυρού Πέτρου.

Ετικέτες: 

22 χρόνια από την κοίμηση του Γέροντος Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου

Με τη συμπλήρωση 22 ετών από την κοίμηση του Γέροντος Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Αγάθωνος την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Αγίου Γέροντος.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος με τη συμμετοχή του Καθηγουμένου π. Δαμασκηνού και των Πατέρων της Μονής και έψαλλε Βυζαντινός χορός υπό της Διεύθυνση του μουσικολογιωτάτου Ιερέως π. Παναγιώτη Ιωακείμ.

Ετήσιο Μνημόσυνο π. Αριστοτέλη Αρχανιώτη

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος χοροστάτησε και ωμίλησε στην Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαμίας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρ. π. Αριστοτέλη Αρχανιώτη.

Ιερό Μνημόσυνο Γέροντος Βησσαρίωνος στην Ιερά Μονή Αγάθωνος

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινώνεται ότι την προσεχή Κυριακή 20 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγάθωνος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Γέροντος Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, επί τη συμπληρώσει 22 χρόνων από την προς Κύριον εκδημία του.

Καλούνται οι τιμώντες τη μνήμη του μακαριστού Γέροντος, του οποίου το άφθαρτο σκήνωμα φυλάσσεται στην Ιερά Μονή, να συμμετάσχουν στην Θεία Λειτουργία και το Ιερό Μνημόσυνο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...